Succession Planning

 

Eurojob richt zich op de grote locaties/operaties in Nederland. Dan wordt er meer gevraagd dan het leveren van goede uitzendkrachten, dit gaat onder meer ook om het opzetten van een Succession Planning (het vinden, binden, boeien en door laten groeien van medewerkers).

Eurojob traint en begeleidt het merendeel van de uitzendkrachten tot allround medewerker . Dit doen wij door onze medewerkers cross competent te maken bij de klant de uitzendkracht werkzaam is, en zo multi inzetbaar wordt voor onze klant.

Dit is positief voor zowel onze klanten ,voldoende capaciteit om piekmomenten op te vangen , als voor de uitzendkrachten (afwisseling in werkzaamheden).

Onderdelen van een Succesion Planning:

Recruitment:

Zorgen voor de beste match, mensen in het land van herkomst goed informeren en voorbereiden over waar ze komen te werken en wonen. Liefst hebben wij bedrijfsfilmpjes van onze klanten om in het land van herkomst te laten zien.

Binden en groeien:

Een te hoge uitstroom is een belangrijk issue in deze branche. Als uitzendkrachten na een inwerkperiode, door wat voor reden snel weg zijn, kost dat geld en het levert irritatie op. Dus na de juiste match moet er gezorgd worden dat we de mensen kunnen binden.

De belangrijkste onderdelen hiervoor zijn

  • Zorgen voor een voldoende gemiddelde werkweek (in uren)
    zodat men genoeg kan verdienen;
  • Helderheid, stiptheid en tijdigheid in communicatie van de planning;
  • Servicegerichtheid in allerlei zaken rondom het werk
    (ziektebegeleiding, verzekeringen, vervoer, huisvesting etc.);
  • Het bieden van opleiding en doorgroeimogelijkheden on the job en
    het eventueel extra belonen bij het behalen van bepaalde targets.
Samen krijgen we het voor elkaar

Samen krijgen we het voor elkaar